צוות הישיבה
לימוד
לוח שיעורים בישיבה
אודות
הרב שג”ר
היסטוריה של הישיבה
הרב יצחק ברויאר
בוגרי הישיבה מספרים
איך מגיעים אלינו?
מקום לשיח
ספרים
לאתר צירופים חדשים
תרמו לנו
קריאות תלמודיות – גישות מחקריות ורבניות ללימוד גמרא
הרב אורי ליפשיץ
• תשע"ה
שיעור 1, הרב פרופסור אברהם וייס
המאכלים המעובדים: שמן, יין וקמח
עיון במסכת סנהדרין: אכילת בן סורר ומורה
עיון במסכת סנהדרין: פתיחה לסוגיית 'שלושה מנלן'
×
קריאות תלמודיות – גישות מחקריות ורבניות ללימוד גמרא